Καλώς ήρθες στο Blog!!!

Το πρώτο βήμα!!

Pazarliotis Engineering

Καλώς ήρθες στο Blog του Pazarliotis Engineering. Εδώ θα αναλύονται και θα σχολιάζονται θέματα της επικαιρότητας καθώς και λεπτομέρειες που αφορούν στον χώρο της κατασκευής αλλά και θέματα στα οποία μπορεί να δώσει λύσεις η μηχανική.

Εδώ θα αναρτώνται posts σχετικά με την ολοένα ανανεωμένη νομοθεσία, τα οποία θα καλύπτουν θέματα που απασχολούν όλους τους ενδιαφερόμενους. Είτε αφορούν τρόπους ρύθμισης αυθαιρέτων ή την έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού ή την έκδοση αδειών και βεβαιώσεων. Τα άρθρα απευθύνονται τόσο σε ιδιώτες που ψάχνουν λύσεις, όσο και σε επαγγελματίες ή μηχανικούς.

Νομοθεσίες, Φ.Ε.Κ., εγκύκλιοι – τρόπος ερμηνείας.

 

Κατασκευές είτε αφορούν σε κατοικίες είτε σε επαγγελματικούς χώρους. Από Ξενοδοχειακές μονάδες μέχρι μικρές βιοτεχνίες ή μεγάλες βιομηχανίες. Τρόποι δόμησης και ποιος επιλέγεται κάθε φορά. 

Διακόσμηση; Design; Σχεδιασμός επίπλων και η σημασία της λεπτομέρειας. Επιλογή χρωμάτων και τεχνοτροπιών. 

Θερμομόνωση και υγρομόνωση. Ποιες επιλογές έχω;

Τι είναι αυτό που επηρεάζει το κόστος σε κάθε εργασία;

Στα άρθρα αναλύεται η άποψη του συγγραφέα και δίνονται στοιχεία βιβλιογραφίας, νομοθεσίας, πρακτικές της επιστήμης του μηχανικού. Στην καλύτερη περίπτωση θα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και ο καθένας θα μπορεί να βρει μέσα από τα άρθρα όχι μόνο την λύση που ψάχνει αλλά να εντοπίζει τις σωστές ερωτήσεις. Καθώς μέσα από ένα άρθρο δεν είναι δυνατόν να απαντηθούν όλα τα θέματα, μπορούν όμως να τεθούν οι βάσεις και οι κατευθυντήριες οδοί για μια πιο αποτελεσματική αναζήτηση σε κάθε project.

“Ένα ταξίδι χιλίων χιλιομέτρων αρχίζει με ένα βήμα”

                                                                   

Λάο Τσε.

 

Μπορείς να θέσεις εσύ ένα θέμα που σε απασχολεί και για το οποίο θα ήθελες μία γνώμη ή μία δεύτερη άποψη, στέλνοντας ένα μήνυμα στο email του Pazarliotis Enginnering.